Tävla eller inte!?

Jag är otroligt ambivalent! Jag kan inte bestämma om jag ska tävla i Mens physique på luciapokalen eller inte. Förra måndagen började jag min deff iaf och det känns väl bra så här långt. Igår vaknade jag upp och var snorig och äcklig och väldigt omotiverad så tog en fuskdag. Åt mackor och godis. Det var väldigt gott 🙂 Formen har blivit mycket bättre på en vecka. Jag äter inte exakt likadant från dag till dag men har en grund på ca 2600 kcal att utgå ifrån. Det blir mycket havredrinkar 🙂

I lördags spelade vi fotboll 1,5 timme på jobbet sen tränade mage efteråt sen har jag vilat ett par dagar. Idag blev det rygg på jobbet och imorgon kommer jag träna i Vimmerby om jag inte är mer snorig och förnedrad. Lite kvällsjobb, lite dataspel (nööörd) och sen läggdags 🙂

 

 

Lämna ett svar