Sex dagar kvar…

Med endast sex dagar kvar fokuseras det allt mer på tävlingen. Förberedelserna blir mer extrema. Hjärnspökena kommer (vilket är väldigt sällan för mig annars). Från att äta 200 g choklad om dagen till typ 2 g om dagen idag som enda fusk. Övrig kost: havregryn, bär, proteinpulver, ägg, äggvita, kyckling, potatis, grönsaker, vitargo, riskakor och kvarg. Det blir allt svårare att tappa fett. Nu blir det några dagar då jag sänker intaget med några hundra kcal och tränar på. Kosttillskottsintaget (muskelbygget.se)?trappas upp ytterligare dessutom?

Ikväll bir det sista passet med dips tillsammans med bröst, axlar och triceps. Imorn rygg och sista dagen chins. Kanske nån intensiv konditon. Onsdag lugnt eller en liten joggingtur. Torsdag och fredag vila. Från torsdag kommer jag börja fylla på med liyr extra kolydrater. Det gäller att vara välfylld på lördagen för prestation och för att de fyllig ut på scenen. Lördag börjar tävling vid 09,15. Chins, dips och hinderbana. Lite vila sen posering vid 13,30?

https://www.fitnessfestivalen.se

Det som är bra i år på fitnessfestivalen.se är att alla kan se tävlingarna, man behöver inte extra biljett för att se tävlingarna. Kommer du?☺️

Lämna ett svar