Hinner inte träna?

Skönt att vara tillbaka med mycket träning igen.. Söndags rygg, måndag axlar och sånt, tisdag fotboll på jobbet, igår ben idag fotboll igen 🙂 Gick inte så bra dock, för mycket träningsvärk i benen… Lite för tung i både kropp och ben idag för att de ska gå bra. Måste börja deff innan seriestart iaf. Seriestart på KORPEN 😀  Yes igår anmälde vi vårt lag till Korpen. Det blir kul 🙂

Sitter och funderar på de här med träning och de som säger att de inte hinner.. ÄR det verkligen så att de inte hinner eller är det egentligen att de inte vill?

Jag vet att många har mycket att göra men om man verkligen vill träna så gör man det. Du har 16-17 timmar vakentid per dygn. De flesta jobbar 8-9 timmar?

”Men det är så mycket med blablala” Ja det kan vara mycket men jag tror ändå, vill man träna så gör man det. Ett par, tre timmar i veckan bör det flesta hinna med iaf. Det handlar om att vilja, prioritera och planera. Fundera en gång till nästa gång du tänker att du inte hinner… Ett bra träningspass kan oftast genomföras på cirka en halvtimme dessutom.

Hinner DU att träna?

Lämna ett svar