Här är jag :)

IDåligt med aktivitet här… Ibland blir det så. Uppenbarligen 🙂

Träningen går bra, jag fortsätter att äta mycket och använda mig av mycket kosttillskott! Glädjande nog har axeln blivit lite bättre med, äntligen!

Jag har kört på varje dag nu rätt länge känns det som. I lördags körde jag ben på Actic och igår spelade vi fotboll på jobbet sen tränade jag  axlar. Igår när jag kom hem från jobbet var jag sinnessjukt trött och idag har jag med varit extremt trött. Jag ska snart gå och lägga mig..

Förra veckan skaffade jag en ny stödkompis och den här veckan kanske det blir en till. Jag fixade även min logga på bilen 🙂

IMG_7892

Idag har jag suttit och funderat på att tävla i Atletic fitness till vintern 🙂 Ska fundera lite till… AF som det kallas innebär en poseringsrond, en rond med chins och dips och en med rodd (hur lång tid de tar att komma 1 km) . Vad tror ni? 🙂

IMG_7900

 

Lämna ett svar