Flyttdagen ☝️️

Vilken dag! (Eh torsdag?) . Vi sov hos syrran och imorse var de full fart med alla barn och packa ihop alla saker innan vi åkte och lämnade Levi hos Anethe. Vid nio var vi och hämtade nyckel och fick rundvisning i garage, förråd och sånt.

img_6634 De hade dukat upp med frukt, läskeblask och blommor när vi kom hit imorse ☺️ Sen åkte vi och hyrde lastbil sen direkt till Pelikan storage där alla våra saker stod. Där mötte Line och Sandi upp oss och hjälpte till. De båda har gjort ett riktigt hästjobb idag och varit väldigt duktiga ? Vårt tidsschema var väldigt pressat idag, dels hade vi hissen endast två timmar och lastbilen i fem timmar. Allt har gått bra men när de var en del saker kvar i lastbilen, fullt med saker utanför hissen , vissa saker skulle upp i lägis och vissa ner i förrådet och de som skulle ha hissen efter oss stod och trampade utanför när vi hade en kvart kvar så var det en aning stressigt. För att göra det här lite mer dramatiskt så fick jag kramp i ena biceps i den vevan med ?

img_6626 Sen skulle nya bordet hämtas på Mio. Väl där så sa han som jobbade att det kunde ta en stund. Jag dampade lite och frågade ifall jag kunde hjälpa till men de gick ändå rätt fort iaf, tillbaka till lägis och bar in det, tog maten med mig i lastbilen, saknade bestick och satt och tittade på maten…

img_6625

Full fart tillbaka till pelikan storage och hämtade fotäljen, slängde in den i lastbilen och åkte till Line och kastade av den samt hämtade en gaffel så jag kunde gå lös på maten… tillbaka med lastbilen och lämnade nyckel 15,29, dvs en minut innan deadline ☝️️

När jag kom tillbaka till lägis så släppte stressen och jag kunde slappna av, då satt jag mig på balkongen och solade och sov en stund ?


img_6631

Sen var det dags att fortsätta jobba lite, dock inte under samma tidspress längre ☺️ Tillbaka till förrådet och hämta lite mer saker och kaffebryggaren. Sen den viktigaste uppgiften av alla: välja ut och fylla på kosttillskottsskåpen?

img_6633

Det är såklart grejer överallt men det fixar min underbara Tina ❤️

Tack alla inblandade för alla hjälp! ?

Lämna ett svar