fantastiska resultat- före och efterbilder på kunder

Skapligt bra resultat på så kort tid ? Simon är professionell hockeyspelare som ville komma i form inför kommande säsong. Han upplever sig både starkare och piggare redan och det blir oerhört intressant att se hur detta kan påverka honom i höst under säsong, då kommer han att fortsätta med en bra kost men en del ändringar jämfört med nu.

Carin som tillsammans med din sambo har kört sambopaket med mig under våren och har sedan fortsatt att träna hårt och ätit bra. Imponerande! ☺️

Själv tränar jag på ”som vanligt” . I onsdags tränade jag 90 minuter gym, igår vilade jag på grund av för lite sömn (småbarnsliv…) och idag hoppas jag på ett pass igen☺️

I övrigt hänger jag mycket med Levi och familjen. Extra mycket nu på sommaren ?

Lämna ett svar