Chokladkakediet ☺️

Imorgon börjar min chokladkakediet ☺️

Jag kommer förklara lite vad den innebär och att den kommer funka men att det självklart inte är ett optimalt sätt att tappa fett och ett mindre nyttigt sätt.

Poängen med det här projektet är att visa att det allra viktigaste när man ska gå ner är ett kaloriunderskott, dvs att du rör dig mer än du stoppar i dig.

Om man ska tappa fett men öka/behålla muskelmassa krävs dessutom att man äter/dricker mycket protein samt styrketränar.

Jag förbrukar realativt mycket kalorier (energi) på grund av att jag har relativt mycket muskelmassa. Det gör att det här blir något lättare och även mer hälsosamt än för nån som inte förbrukar lika mycket energi på en dag.

En chokladkaka (200 g) ger ungefär 1100 kcal och det är en stor mängd socker vilket gör chokladkakan till mindre bra kalorier.

De övriga ca 1600 kcal kommer bestå av: havregryn, bär, proteinpulver, ägg, äggvita, kyckling, potatis, grönsaker, mandlar och kvarg. Alltså väldigt bra /nyttig mat.

Det som räknas är helheten av allt du äter under en dag men framförallt under en längre tidsperiod. Om du tränar bra, äter bra i grunden så KAN du äta/dricka något onyttigt ibland och ändå få bra resultat (200 g choklad om dagen är dock lite mer än onyttigt ibland?)

Om nån person skulle behöva äta tex 1700 kcal för att tappa fett så skulle de övriga / nyttiga endast bestå av 600 kcal vilket innebär mindre mängd bra mat.

Socker är inget bra i så här stor mängd, det är inget jag rekommenderar nån men under en begränsad tid och när den övriga kosten som sagt är väldigt bra så bör det inte vara nån fara.

Jag kompletterar även med vitaminer/mineraler från muskelbygget.se- https://www.muskelbygget.se/product/daily-strength-superfruit-120-caps

Samt bra omega 3- fett : https://www.muskelbygget.se/product/omega-3-200-caps

För att minska hunger, få extra energi och boosta förbränning en aning så kommer jag även använda mig av en fettförbrännare:

https://www.muskelbygget.se/product/red-amp-stack

Använd koden EkbjörnPT om du vill beställa ?

 

Följ chokladkakediet på instagram: oakbear ☺️?

Lämna ett svar