img_6992

Längtar (som vanligt) efter att vara i form. Det går att hålla formen hyfsat bra hela tiden och det gör jag men att vara i superform hela tiden är svårt och förmodligen inte särskilt bra heller. Det är även svårt att göra någon progression då, speciellt om man tränat en längre tid och det krävs mer för att förbättra sig.

En bra jämförelse när det gäller mig och att låta bli att deffa (deffa är något jag gillar) är marshmallowtestet? Det är ett berömt test som utfördes på barn för länge sedan. Det var barn i olika åldrar. Enkelt förklarat så fick barnen välja om det skulle få en marshmallow direkt eller om det lyckades vänta så fick de två.

img_7004

Alltså så blev belöningen större för de som väntade. Samma sak för mig om jag lyckas hålla mig längre från att deffa, min belöning blir tyvärr inte dubbelt så mkt musklemassa men för varje månad jag väntar så kan jag bygga något hekto extra med muskelmassa ☺️Dålig jämförelse? Nej faktiskt bra faktiskt ☺️

Idag var jag med Levi på Leos Lekland (se instgram – oakbear) och tränade axlar och övre bröst på kvällen. Jag körde även lite vader och ett par set triceps.

Lämna ett svar