hitta balans- en perfekt sommardag!

Vaknade 05,45 och var så sinnessjuk så jag tänkte faktiskt gå upp då och gå och träna men sommade om och vakna med de andra och gick ut och åt frukost vid 8 och gick till gymmet vid 9 istället. 
En salig blandning av grejer på vår frukostbricka?
Kan verkligen rekommendera att träna på morgonen sådana här sommardagar?
Du kommer upp i tid och får mer ut av dagen. Du kan äta en större frukost, äter du den innan passet så används mycket av energi till passet och äter du efter så används mycket till att fylla på musklerna med energi igen?
 
Sen har du ökad förbrännung resten av dagen och kan njuta av solen? släng sen ihop någon god och nyttig sallad till lunch, sen kan du äta lite glass eller vad du vill under dagen men komplettera med något protein, kanske några ägg eller proteindrink. Hitta på aktiviteter som
beachvolley, lek med barnen, spela spela lite boll osv istället för att bara ligga och sola. Du kan ligga och sol med såklart ? Grilla gott på kvällen och avsluta med en skön kvällspromenad. Sen har du en perfekt sommardag med en bra kombination av träning och ”unna sig” . Tränar du morgon och även håller igång lite på dagen så kommer du att kunna äta en del onyttigheter och ändå hålla dig i form?
 
Och nu.. Utfall.. gymvärldens jobbigaste övning månne? Kom ihåg #ekbjörnonlinecoach

4 kommentarer

  1. Alltså Per, det är helt fantastisk att läsa dina inlägg, så jävla bra!! Verkligen toppen att du skriver hur det är "okej" att unna sig och sånna grymma tips! Skitbra inlägg 🙂

Lämna ett svar