Enkla grunder för träningsresultat

 
Alldeles för många fokuserar på fel saker när det gäller att få bra resultat. Visst, jag är mycket för att ”opitnoja” också men det är efter att jag får de viktigaste delarna på plats: Sömnen, träningen och kosten.
En bra sömn, tillräckligt många timmar är avgörande för både träningen och måendet. Samma sak med kosten, så länge vi äter en bra kost i grunden så går det att slarva någon gång ibland. Samma sak med träningen, så länge vi tränar hårt och förnuftigt så går det att ta nån vecka vila ibland och ändå få bra resultat. Dina resultat avgörs av balansen mellan träning, återhämtning (sömn) och hur du äter.
 
Sen måste man ta hänsyn till aspekter som stress, fysiskt och psykislt mående och kosttillskott. Sen glömmer många att det krävs tålamod. Det är tråkigt med tålamod men ack så viktigt. Oavsett om du vill tappa fett eller bygga muskler så går det bara att göra små framsteg varje dag men se till att göra de små stegen rätt, så blir det tlll slut stora resultat. Det är samma sak som i livet, ska du nå framgång så är det de små stegen som avgör…
 
Fokusera på grunderna istället för att krångla till det: Bra mat, god sömn och hård träning. Inte bara nån eller ett par dagar utan alla dagar, under en längre tid..
 

Lämna ett svar