Träning inför ninja?

I torsdags tränare jag bröst och axlar med Jens på actic city
 
Lite i lekparken med Tina på kvällspromenaden?
Igår fick jag för mig att jag vill deffa ner mig lite igen, inget ”avancerat” utan låta bli smågodiset som jag äter var och varannan dag samt minska mängden frallor en aning så igår deffade jag halva dagen och idag när jag vaknade hade jag fått tillbaka formen. Så enkelt är de inte utan anledningen till att jag tyckte Att jag tappat Formen var att jag hade lagt mig lite vätska som jag snabbt blev av med. Jag är Tacksam för att jag har så lätt att bli av med vätSka. Jag är dock mindre tacksam när mobilen spelar mig ett spratt och slänger in stora bokstäver här i tid och otid, speciellt eftersom jag inte orkar att ändra hela tiden idag. 
 
Igår torsdags spelade vi beachvolley i trädgårdsföreningen knappt en timme och igår spelade vi 1,5 timme. 
 
Idag gick jag en Morgonpromenad till affären, åt hamburgare på stan med Engin sen tränade 
Ett Ninja warrior-anpassat pass på actic city. 
 
Jag fick att jag kommer få göra Harres test och chest to bar på testerna på söndag så jag körde sånt samt lite toe to bar och burpees. Alltså lite blandat konditon och styrka. ”normalt ” tycker jag att man ska hålla isär konditon och vanliga gympass men idag var ju inte normalt?
Det finns inga häckar där så byggde en häck ☝️
Trött efter att ha avslutat med burpees.. Så töntigt namn på övning så jag knappt vill skriva men sjukr jobbig övning ☺️
 
Hoppas ni njuter av en härlig nationaldag ?☀️??

Lämna ett svar