Hemma från Thailand

Igår kom vi hem från Thailand. Det är alltid en stor omställning att komma hem när jag varit iväg så länge. När man är i Thailand i en hel månad så slappnar man av så mycket, man behöver inte bry sig om något direkt. Självklart håller jag kontakt med vänner och familj här hemma och vill att de ska må bra, i övrigt så är de största man har att tänka på där nere att komma ihåg att hämta ut tvätten (som kostar några kronor att lämna in och som de tvättar och stryker) eller att komma ihåg att äta nångång ibland. Typ. Livet där är så enkelt och skönt. Vädret är fantastiskt, det är skönt i havet, vi kan sova hur länge vi vill (om vi inte ska åka nånstans på morgonen) , människor är trevliga (förutom de som inte förstår sig på våra bus..) , naturen är vacker, det är bra fest, det är skön stämning, och så vidare och så vidare…
 
Dagsfylla, utflykt med båt och ett härligt gäng! Jag, Anton, Andreas, Martin och fotograf Anna. Leo sitter nog bakom Anna och är Thaitokig tror jag. På hem vägen stannade vi till på Monkey beach och hälsade på Mugly onkey där (ni som är djurrättsvänner eller vad de heter behöver inte läsa det här) men där råkade vi bjuda en apa på det sista i Breezer och apan  tog glatt emot flaskan och drack…

Naturen är inte så vacker i Thailand ju…
 
 
 
Men det var ändå skönt att komma hem och en av anledningarna till det är att komma igång med träning igen, jag har tränat hyfsat bra och skött kosten de första tre veckorna men sista dagar på Phiphi har jag inte haft en enda tanke på träningen eller någon kost. Jag har ätit för att inte bli hungrig typ. Det var väldigt roligt att festa och skönt att ta semester även ifrån träningen. Det känns som att man tappar flera kilo muskelmassa MEN hur mycket man än sköter sig så hinner man inte tappa nämnvärt mycket muskelmasssa. Sen är det som ni förstår inte optimalt att festa massor. Som jag sagt innan flera gånger, ju mer man misssköter sig, desto sämre resultat.
 
På väg upp till Viewpoint.
 
 
Nu är det några ”komma-igång-dagar” . Idag körde jag första passet på gymmet ihop med Jens. Vi körde rygg och första halvtimmen kändes bra sen blev jag väldigt trött och körde bara lite lugnt i slutet. Det är dumt att träna stenhårda pass med tanke på hur sista dagarna sett ut. Dålig kost och dålig sömn..
Kosten börjar jag också sköta bra men kommer inte att börja min deff ”på riktigt” förän måndag eller tisdag efter snack med Kim (coach).
Innan dagens pass. ”Spritfet” och trycklös. Helt slät. Det känns lite jobbigt men är självförvållat och jag vet hur fort jag kommer tillbaka. Om det här året går som planerat så kommer det här vara den sämsta formen jag kommer att ha.

 

De andra anledingarna att det var skönt att komma hem är vänner, familj och TINA. Att vara ifrån någon som man är så sjukt kär i så att man blir galen, så lång tid, är väldigt påfrestande men vi lyckades och igår var dagen som jag sett fram emot och tänkt på över en månad. Jag visste att det skulle vara en bra dag men kunde inte föreställa mig hur bra. Behöver kanske inte skriva så mycket mer om det… Kärlek <3

 
Imorgon ska jag till Vimmerby och träffa stödkompisar och handla kosttillskott, det ser jag fram emot!
 
 
Jag kommer att köpa lite av varje. Kan rekommendera ALA Extreme

som det är extrapris nu. ALA Extreme  är både en stark antioxidant som skyddar kroppen och även ger ökad fettförbränning. Dessutom kan ALA öka effekten av kreatin. Ett väldigt komplett (och underskattat) tillskott som ni verkligen borde prova! ALA kan även ökad inlagringen av kolhydrater vilken innebär bättre prestation!
 
 

Lämna ett svar