Några dagar deff till

Fortsatt mycket jobb… Jobbade hela helgen och hela dagen igår. Det är dessutom väldigt intensivt på jobbet nu så det tar på krafterna . Men som tur är spelar vi lite fotboll så jag får min cardio ☺️ Hinner nämligen inte med några promenader knappt..
I måndags var jag ledig och hade ätardag med frukostbuffe och godis ☺️ Körde dubbla pass också. Nu tog jag min black amp och agmatine.
http://muskelbygget.se/sv/fettförbraenning/produktvisning/?item=prod_prod-s1%2F2641

Samt en del riskakor med mineralsalt! Efter passet kommer jag äta en ”vanlig ” måltid med både protein och kolisar sen resten av dagen håller jag nere på kolisarna . Det blir lite kolisar men i mängder. Samma sak imorgon och fredag sen kommer jag att fylla på lördag innan jag flyger till Mallorca ☺️

Uppge koden MBPT14 när ni beställer från muskelbygget.se så får ni 5% rabatt samt en gratis shaker ✌️

En kommentar

Lämna ett svar