Tre pass träning

Har precis fått ett nytt uppdrag, kostschema till thess , vilket ska bli intressant 🙂 http://momscandoit.blogg.se/2014/april/i-need-help.html
 
idag tränade jag axlar och övre bröst på world Class på förmiddagen. 

Snygg min… Men grymt tryck i övre bröst! 
På eftermiddagen spelade jag fotboll med stödkompis . 
se hela min dribblingsfilm på instagram 🙂
på kvällen blev ett andra gympass. Triceps, vader och baksida lår på actic. 
Mycket träning idag alltså vilket innebär att jag ätit mer, även att jag är på diet. Jag räknar inga kalorier nu men har rätt bra koll ändå på vad jag får i mig. tidigt imorse när jag vakande tog jag en portion aminosyror, till frukost en havredrink, innan gym lite skumgodis, vitargo och aminosyror , under passet vitargo och aminosyror, hemma efter passet torsk och potatis och knäckebröd med ost. Innan fotboll aminosyror, efter fotboll protein och riskakor, hemma igen yoghurt med granola och ägg. Innan gym vitargo och aminosyror och efte passet gainer , mat hemma ägg, potatis och bacon sen innan läggdags blir de nog kvarg och kanske nåt mer känckebröd. En sån här dag går de åt att äta lite kolisar nu på kvällen eftersom jag förbrukat så mycket och har hög EPOC (efterförbränning) 
 
imorgon hon blir det jobb från 8-22,30 ovh förmodligen träningsledigt. Kanske cardio i form av fotboll och / eller pingis. Mindre mängd kolhydrater imorgon just eftersom jag inte kommer att träna gym. 

Lämna ett svar