Jämförelse

nu finns bilder från tävlingen på http://www.muscle.se ! Kul att se. jag jämförde vissa av bilderna med när jag tävlade i luciapokalen 2012. Formen är sämre men har mer massa nu. Jag vet inte om jag sa det men jag vägde in nästan fyra kilo tyngre den här gången 🙂 dock lite sämre form som sagt… 
 
Nu blir der lite orättvis jämförelse eftersom poseringen skiljer sig, avståndet, ljuset och färgen men på bilden till vänster som är från nu så syns iaf att både lår och axlar är större. Om bi tittar noga på låren så ser ni att formen är sämre eftersom jag har fler delningar i låren på högre bilden. 
Igår blev en vilodag. Välbehövligt. Idag mage, armar och lite extra utsida axlar. Sen imornbitti rygg. Om exakt en månad ska jag tävla i Solna på body classic . Jag har inte börjat dieta än men äter bra med ett litet överskott än så länge. även om de inte är inför tävling så äter jag bra i stort sett varje dag hela året. skillnaden ”offseason” är att jag förutom den bra maten kan äta lite godsaker också.
 
Kom ihåg det, de spelar ingen roll hur bra ni äter och tränar under en kort period, det är över en längre tid som de verkliga resultaten visar sig. 

Lämna ett svar