Optimera fettförbränningen!

På samma sätt som man ”attackerar” musklerna på olika sätt med olika övningar, olika vinklar och olika träningsmetoder så ska man attackera underhudsfettet på flera olika sätt för bästa resultat. Det viktigaste är ett kaloriunderskott. Det innebär att man äter färre kalorier än man förbrukar. Utöver det kan man äta t.ex starka kryddor osv som ökar fettförbränningen samt dricka kaffe och grönt té. 
 
Sedan kan man, och bör för bästa resultat, använda sig av effektiva fettförbrännare. Det finns många olika fettförbrännare. Det är olika bra och fungerar på lite olika sätt. Igår köpte jag detta här fettförbränningspaket: http://muskelbygget.se/fatburnerkit-p-475.html?cPath=59 . Det är ett väldigt prisvärt paket som innehåller tre olika fettförbrännare som fungerar på lite olika sätt som samverkar på ett bra sätt i kampen mot fettet. 
”Det är ju så dyrt” Nej det är inte dyrt. Är det inte värt några hundra kronor att komma i form till sommaren? Tänk er känlsan när ni är i form på beachen eller framför spegeln eller vart du än befinner dig. 
 
Hallonketon – Naturlig effektiv fettförbränning. 
Hallonketon reglerar adiponectin, ett protein som reglar glukos och fett omsättning i kroppen. 
Hallonketon ser till att fettet ”löses” upp så det lättare kan användas som bränsle.
 
CLA (konjugerad linolsyra) minskar kroppens inlagring av fett samtidigt som frisättningen av kroppens eget fett ökar. Detta sker genom att CLA minskar produktionen av vissa katabola hormoner samtidigt som det ökar frisättningen av de hormoner som stimulerar fettförbränningen. CLA är alltså inte bara fettförbrännande utan muskelbesparande oxå. 
 
Revex-16 fungerar som en förbränningsugn som bränner underhudsfett i flera olika stadier under flera timmar efter doseringen. Innehåller även ALA och Reservatrol som båda är starka antioxidanter som skyddar kroppen. Reservatrol är den antioxidanten som finns i rödvin. Innehåller även Krom som minskar sötsuget. 
 
Utöver detta paket så köpte jag även : Blue AMP Stack.

 Blue Amp Stack är Sportlabs kraftfullaste fettförbrännare som med en avancerad fettförbränningsformula, ökar välbefinnande och hjälper till med att minska sötsuget under diet.Blue Amp Stack är unik eftersom den använder flera avancerade kraftfulla ämnen för fettförbränning, aptitreglering, mental fokus och vätskereduktion. Kraftfull men säker för både män och kvinnor, för maximera att fett blir till bränsle!
 
 


 
 
 

2 kommentarer

Lämna ett svar