Sommar och lite slarv…

Maj 2012. Syrran tog med en bra kamera. 
Från igår. Juni 2013. Jocke tog med en bra kamera. Olika avstånd mm men ändå en liten förbättring?
Tack Bänkpressjocke för fotograferingen igår 🙂
 
 
Idag är det Ahlströmmertrofén och således ett år sedan jag gjorde min första tävlingen. Det är en nybörjartävlning som skiljer sig lite ifrån vanliga tävlingar. Bland annat så har man ingen tävlingsfärg där.
 
 

Så här såg det ut då
 
 
Nu är målet inställt på Battle of Scandinavia som är i April nästa år. Nu har kommer jag ha några veckor där jag slarvar en del. Jag kommer resa runt en hel del i sommar och festa en del. Dock kommer jag träna i veckorna, minst 3 pass varje vecka iaf. När jag säger att jag slarvar med kosten så äter jag nog fortfarande bättre än många men jämfört med hur jag brukar äta, i stort sett perfekt, så är det slarv 🙂
 
I mitten av juli börjar jag mina tävlingsförberedelser lite smått. Först handlar det om en sensommar och höst där jag ska bygga och framförallt de muskelgrupper som ligger efter. Jag ska också börja poseringsträna tidigt. Jag har mycket att lära mig där och det kan göra stor skillnad på tävlingen. Jag ska köra igång med flera intressenta testohöjare från http://www.muskelbygget.se/ och ska försöka att inte deffa. Älskar ju att vara i form… 
 
Nu har jag haft två dagar då jag ätit massa godis. Nu ska jag köra på med lite ”halvdeff” till midsommar då jag kommer sabba formen något :p (Jaa det är fortfarande värt det!)
Imorgon eller ikväll åker jag till Stockholm några dagar så blir lite dålig uppdatering av bloggen oxå men lovar att ändå uppdatera så gott jag kan i sommar. 
 
 

2 kommentarer

Lämna ett svar