Pro 17-Dione gör underverk!

 
En sak som jag faktiskt inte tänkte igår när jag skrev att jag ökar på gymmet men ändå minskar lite i fett, trots att jag äter en del godsaker, är att jag använder mig av  Pro 17-Dione nu och har gjort det i två veckor. Jag ”kör” den tillsammans med  Sportlab DAA. Testohöjare som  Pro 17-Dione använder jag i perioder och Sportlab DAA.kör jag jämt. 
 
 
 Pro 17-Dione Torrare och hårdare muskelmassa!
Lägre kortisol nivåer.
Förbättrar din kvot av Testosteron : Östrogen
Anti Aromatas = förhindrar omvandling av Testosteron till Östrogen
 
Såg nu på morgonen att jag hade flera ådror på magen så den här produkter har verkligen gjort sitt jobb!
Nu blir det en liten morgonpromenad, sedan en smaskig frukost, sen iväg till Bergs slussar och sola. Någon som ska med?? Sen ska jag och Danne spela golf. Och sen.. odä!

Lämna ett svar