Tjejer- Träna tungt och ät ordentligt!

Det här är min vän Julia. Första bilden är för 11 veckor sedan. Andra är för 4 veckor sedan och den sista är en vecka sedan. Innan jag åkte till Thailand gjorde vi en fettmätning som visade 19,4 %. Idag, fem veckor senare, mätte vi igen och den visade 16,1 %. Det är grymt bra resultat! 
 
Dessutom har hon ökat i styrka! Nu är Julia fortfarande nybörjare och då är de lättare att bygga muskelmassa. Man kan både bränna fett och bygga muskelmassa då men det är ändå riktigt bra jobbat. Jag har hjälpt henne lite med träningstips och kost men det är hon som gjort jobbet. Till sin hjälp har hon använt kosttillskott från http://www.muskelbygget.se/
 
Och tjejer kom ihåg, man blir inte jättebiffig snabbt bara för att man tränar hårt eller för att man tar kosttillskott! Det är några gram muskelmassa om dagen man lägger på sig även om allt görs rätt!
 

Vad har Julia gjort då för att få de här bra resultaten
? Är det svältkost och massor långa ”PWs” ?!
Inte direkt! Det är TUNG styrketräning, några promenader i veckan och en bra kost med mycket protein. Hon har även ätit godis ibland och då har hon gjort det utan att få dåligt samvete! 
 
Att ständigt bekymra sig över hur man äter är stressande och stress ökar nivåerna av kortisol som ökar fettinlagringen och även bryter ner musklerna. Undvik därför stress i möjligaste mån!
 
Om man äter alldeles för lite i förhållande till hur mycket man tränar så sparar kroppen på fettet och bränner muskelmassa istället och det leder till ännu lägre förbränningen. Ett stort kaloriunderskott gör även att man lättare blir sjuk och lättare får skador. Tänk på att äta/dricka protein flera gånger under dagen och att kolhydrater behövs för att orka träna tungt för det är, som ni ser, tung träning som ger de bästa resultaten! Efter träning är proteindrink att föredra. Proteindrink kan även användas som mellanmål men ska inte ersätta nån måltid. 
 
Julia ”jag hatar allt larv som har med lchf att göra och att det inte är kolhydraterna som gör oss tjocka” 
 
Och återigen, var inte rädda för att få jättestora muskler för det tar tid att bygga muskler och speciellt för tjejer som bara har en tiondel så mycket testosteron i kroppen som vi killar!
 
 
Snälla tjejer, ta till er detta!
 
 

2 kommentarer

Lämna ett svar