Njut och var nöjd

Njut av livet. Försök att tänka positivt. Även om det är något jobbigt så försök tänk på något som gör dig glad. Tänk på något bra du varit med om. Tänk på något bra du har i ditt liv och tänk på något roligt du ser fram emot. 
 
 
 
Ta vara på de du tycker om. Vännerna och familjen betyder oerhört mycket, både i medgång och i motgång. Lär dig uppskatta småsaker i vardagen. 
 

Älta inte sånt som hänt, det går inte görat något åt det nu och oroa dig inte för framtiden, det blir aldrig som man tänkt sig ändå. Lev i nuet och uppskatta sånt som är nu. Tro på dig själv och älska dig själv. Trots att vi lever i förnedringslandet lagom med jantelagen så får du ändå älska dig själv. 
 
 
 

Gör sådant du mår bra av och umgås med människor du trivs med. Var seriös med sådant man måste vara seriöst med, i övrigt så ta inte allt för seriöst. Sluta stressa och njut mer! 
När det gäller träningen så träna inte för att du känner att du måste. Träna för att du tycker är kul och att du mår bra av det. Hitta en balans i livet. Var nöjd men aldrig helt nöjd för då finns de inga mål längre och kom ihåg att det är vägen till målet som räknas. 
 
 
Behandla människor med resekt. Var ödmjuk, döm ingen om du inte känner den personen. Behandla andra väl men tänk ändå på att ta hand om dig själv i första hand. 
 
Tack mina vänner och familj för att ni finns! 
 
/ Per Ekbjörn 

Lämna ett svar