Minisemester o dax för minideff!

Hemma igen nu efter att ha varit iväg sen i tisdags. Liten minisemester 🙂 
 
I tisdags en löptur. 3,6 km men vi gick halva typ :p sen på kvällen lite lugn intervall-träning på Studio fitness. 2 min löp + 2 min promenad. Totalt 20 minuter. Sen ett grymt bra magpass med massa nya busiga övningar. Riktigt bra pass på alla sätt.. 
 
I onsdags tränade jag rygg på Actic i Örebro. Nytt gym, alltid kul! Blev även en lång hundpromenad oxå. 
 
I torsdags var vilodag. Aktiv vila kanske man kan säga för man får röra sig rätt mycket när man busar med systerdotter 🙂 
 
I Fredags åkte jag till Linköping igen och då tränade jag på Citygymmet. Bröst och axlar blev det. Idag hann jag inte träna faktiskt men blev en kort promenad med stödkompis och en promenad på ca 45 min nu på kvällen. Jobbade 14-22. 
 
Gjorde fettmätning på Danne nyss och han är i grym form! Såg ut som han hade typ 0 % .:p 
Jag hade 7,5 % och ska försöka komma ner till 6,5 till måndag om 9 dagar då vi åker till Turkiet. 
 
4, någonting %. Hinner inte komma i den här formen men hyfsat beachform ska jag kunna ordna nu på en dryg vecka. 
 
 Imorgon ska jag till Freddy och handla lite sånt här bland annat. http://www.muskelbygget.se/
 
Nu kvarg sen sova… kanske äta en liiiten chokladbit med, får jag det? 🙂
 
 

Lämna ett svar