Njut av vädret. Klaga mindre när det är dåligt väder..

Igår var jag på årsfest sen på Pumpen. Nykter! Men de gick ju bra det med.. Skönt att det stänger 1 redan så att det inte blev så sent. När man själv festar är 1 alldels för tidigt dock 😛
 
 Sol idag som ni kanske märkt. Passa på att vara ute och njut och var nöjda. Kanske man skulle kunna vara lite mer nöjd när det är sol och lite mindre missnöjd när det regnar!? Katt var missnöjd… (!)  
 
 
Katt åt stol, satt i halsen?!
 
 Det ska vi faktiskt inte sticka under stolen med! 
 
Har tagit en promnad på ca 30 minuter idag och kanske går ut en sväng till nu. Sen åker Kim och jag till Västervik för att träna ben på Actic. Och självklart åker vi dit för att hälsa på Niclas oxå 😉
Kommer bli ett brutalt pass så börjar förbereda mig mentalt redan nu.. Förutsättningrna är bra, vilodag igår, rätt bra sömn inatt, stressfri och nöjd!
 
Snart kommer jag få hjälpa med att byta bakgrund till en neutral. Jag vet att det är svårt att läsa ibland som det är nu och jag ber om ursäkt för det. 
 
Dagens tips: Banta inte, hetsaträna inte eller grisbuka inte! Gör träningen och bra kost till en livsstil. En livsstil som du trivs med och mår bra av. Träna inte bara för att få bort de där fettet på magen eller vafan de nu kan vara man hakar upp sig på, träna och ät för att må bra och trivs med vägen till den där fina magen eller vad de nu är. Sätt upp långsiktiga mål. Kortsiktiga mål är bra att ha oxå men det ska vara realistiska. 
Och inse att när du når målet så funkar det inte att bara lägga av… Som sagt, gör det till en livsstil! 
 
Och angående fettet på magen, det går fortfarande INTE ATT PUNKTFÖRBRÄNNA fett! När du bränner fett tas de ifrån hela kroppen och oftast försvinner det på ”fel ställen” först. Det går inte att göra något åt men med rätt träning, bra kost och tålamod så går det att bygga en kropp ändå. 
 

4 kommentarer

  1. Jag har ett problem som jag glömt fråga dig om.. Jag kopplar lätt in trapsen när jag tränar och har svårt att hitta ett avslappnat läge. Min man sa att du haft samma problem så du kanske har en bra lösning? 🙂

    • Ja det är lätt hänt. Ibland kan de vara att man har för tung vikt. Ett knep när jag tränar utsida axlar och kör lyft åt sidan är att tänka att vikten ska ut från kroppen istället för uppåt. annrs kan de vara bra att ha någon ijämte som står o påminner en 😉

Lämna ett svar