Ät protein förhelvete!

Sökte ett jobb idag! Som PT i på Actic i stan. Det var länge sen jag sökte ett jobb faktiskt. 
 
Kommer att tjata i den här inägget om protein och hur viktigt det är så början redan nu: Ät mer protein! 
 
Är sjuk lite nu så går runt och är arg typ. Skulle tränat rygg men körde mage och underarmar istället. Lite lugnare pass än om jag ska träna rygg som är ett av tyngre passen. Hoppas på att kunna köra rygg imorn istället. Nu ikväll blir det ett par timmar promenad… 
 
Imorn åker jag till Stockhom och kommer hem på måndag. Jag är borta ca 4 dygn och det inebär 1200 gram protein. Jag är fullt medveten om att det finns protein i Stockholm (!) men de blir ändå en del matsäck att göra iordning. Proteinpulver, äggvita, kvarg och kyckling blir de främst. 
 
Många tycks tro att det finns mat som är magisk, kosttillskott som är magiska och övningar på gymmet som är magiska. Eller träningsupplägg som är magiska. Iofs så är väl MAGträning lite MAGisk men!?
 
Blir man stark av kyckling, bygger bicepscurl med hantel bättre än med stång, vilken gainer är bäst? Och så vidare… Koncentrera er istället på att äta bra, träna hårt, klokt och utan uppehåll. Så fort ni hoppar över träningspass eller maträtter eller äter för lite protein så blir träningsresultaten sämre. Det är inga konstigtheter… 
 
De finns mat som är mer eller mindre bra, samma sak med övningarna osv, det kan vara mer eller mindre bra. 

 
Bra mat i frysen, både när det gäller att bygga muskelmassa och bränna fett och även för hälsan. Lax, kyckling, broccoi och frysta bär. 
 
Ät bra mat och gör det varje dag, under hela dagen, vecka efter vecka.. det är då du ser bra resultat. Det räcker inte att äta bra nångång ibland. Och det tar tid. Visst, man kan slarva nångång ibland men ju mer slarv desto sämre resultat. Inga konstigheter. Snälla förstå det.
 
Att få i sig tillräckligt med protein grunden. Träningen är mer eller mindre bortkastad om man inte äter tillräckligt med protein.Att veta vilka livsmedel som innehåller mycket protein är grundläggande och det är nästan var och ens skyldighet att veta det om man tränar. Men för att vara snäll, bra proteinkällor är: Kyckling, fisk, magert kött, tonfisk i vatten, skaldjur, lättkesella, lätt/minikeso, ägg och proteinpulver. 
 
Förrätt, en bit ingefära – ökar fettförbränning, bra mot förkylning och även andra hälsoegenskaper. 
 
Lax – bra fetter och protein, potatis – bra kolhydratskälla, kvarg – bra proteinkälla, broccoli – den näringsrikaste grönsaken, chili – ökar fettförbränning, rödlök – näringsämnen och gott. Vitlök – gott, bra för fettförbränningen och för hälsan. 
 
Efterrätt – En bit ”halvmörk” choklad och saltsmak – fantastiskt gott 🙂
 
 
 

Lämna ett svar