Ut och åka lite för ovanligheten skull..

 
Kom hem från morgonpromenad precis och nu fixar jag matlådor för sen ska jag iväg till Kisa och sen vidare till Linköping för att träffa vänner. Blir även ett pass på Friskis med nöjd-Danne 😉
 
Kommer träna vid 15 redan vilket innebär att eftermiddagens havredrink kommer jag ta senare. Äter mat ca 17 sen tar jag den vid 19-tiden typ. Jag ska köra armar ”bara” idag vilket innebär att jag inte behöver äta lika mycket så drar ner något på kolisarna idag och kör 45+45 gram ris istället för 50+55 gram. Tar 30 gram malto istället för 35 efter träningen. 
 
 

6 kommentarer

  1. Sådana vikter vadå? 🙂
    Att jag träna så lätt? Jag tränar tungt men försöker köra så jag får bra kontakt och på bilden var de sista set och jag var rätt slut i biceps 🙂 (dålig bortförklaring att jag är klen!?)

Lämna ett svar