Kostschema från och med måndag…

45 minuter morgonpromenad. Köttigt benpass på Atlet i Västervik och nyss 35 (?) minuter promenad. Äter strikt men från och med måndag blir det striktare. Det kommer att bli sjukt strikt! Gjorde ett matschema tillsammans med coach idag. Kommer skriva ut det imorn. Cardion kommer ökas oxå. 
 
Till alla som vill ha hjälp att gå ner i vikt. Tänk efter lite själva först. Finns det nåt ”onödigt” att ta bort? ja förmodligen. Chips, godis, läsk, alkohol, kakor. Börja ta bort det. Går det att träna mer? Förmodligen det med. Träna tunga pass på gymmet till att börja med. Sedan lägg till någon typ av cardioträning, förslagsvis promenader. Kan ni äta bättre mat? Ja det med förmodligen. Börja med det då. 
 
Sedan kan ni fråga mig vad ni kan göra mer för att tappa fett 😉 Och det FINNS INGA GENVÄGAR till en snygg och vältränad kropp. Det är hård träning och bra, strikt kost som gäller! 
 
Imorgon jobbar jag (kors i taket) 07,30-16,00 så det blir uppgång vid sex. Alltså jag ska inte gå upp när jag har sex utan klockan sex tänkte jag mest på. Promenad innan frukost sen jobb och på jobbet ska jag ut och jogga med en klient 🙂 Sen på eftermiddagen en lugnt pass bara med biceps och underarmar. Eller jag tränar ju de musklerna hårt men jämfört med rygg som jag tränae igår och ben som jag tränade idag så är småmuskler som biceps och underarmar ett väldigt lugnt pass. 
 

Lämna ett svar