Jobbhelg och frestelser…

 
Vilodag igår och idag. Eller ska jogga med stödkompis nu om 1 timme typ men blir bara ett par km. Sen tar jag nog en promenad efter det. Sen jobba 14-22. Sen promenad. Jobbade igår för första gången på över en vecka. Kändes rätt bra att ”göra lite nytta” så att säga :p
 
Fall icke för frestelser / Bibeln
 
Blev utatt för väldigt mycket frestelser på jobbet igår och då tänker jag mest på godsaker. Stod ett fat med chokladbollar framme. De andra åt kexchoklad när vi hade rapport. Var inne i en affär och gick förbi den där jävla lösgodishyllan. Serverades hamburgare på kvällen. Eller när vi pratade om pepparkakasdeg! Och så vidare.. Satans sötsug!  Men satans bra att kunna motstå… 
 
”It´s all worth it” 
 
”Det är bara B som i arbete” / En vän till mig
 
Även att det är skönare att vara ledig så trivs jag bra på jobbet. Nästa vecka har jag inget inbokat men jobbar gärna ett par dagar. Sista vecka inför tävlingen tänker jag vara ledig sen efter tävlingen hoppas jag på att få jobba lite mer. Fram till den 18e Januari. Sen kan jag visst inte jobba på en månad 😉
 
I veckan som kommer ska jag minska kalorierna ytterligare något men det blir inte mycket nu. 
 
Jag hade faktiskt räknat med ännu mindre portioner så jag hade förberett mig med den här matlådan… 
 
Har inte riktigt planera veckans träning men imorgon blir det ben iaf sen kanske någon gästträning nånstans senare i veckan oxå…Kommer även att få äta en ”fuskmåltid” som jag ser fram emot! 
 
 
 
Ibland kan det vara bra att ”ha en morot” . Då kan man äta den. Men då har man ingen morot kvar. Samma sak med kakan, man kan inte äta kakan och fortfarande ha den kvar.
 
Nej men seriöst.. Att ”ha en morot” för att motivera sig att träna är klokt!
 
Det rätta tillskotten: http://www.muskelbygget.se/

4 kommentarer

Lämna ett svar