Pizzadeff slut…

Sista dagen med pizza idag, skönt! Fy fan för fläsk! Hur har det gått då? Ska ta lite bilder imorgon så ni får se men kan sammanfatta det ungefär så här:
De första 5-6 dagarna gick jag ner mer än jag trodde sen känns det som de stått still några dagar och nu sista dagarna kanske gått upp lite till och med. Men det beror på att jag slarvat med cardioträningen och överskattat mig själv. Men huvudsaken är att jag gått ner totalt sett. Det går alltså deffa även om man äter pizza och dricker cola varje dag men det är självklart inte optimalt. NU är min pizzadeff slut men min riktiga deff har precis börjat. Det är 6 veckor kvar till tävlingen och jag kommer ställa upp i BRA form, annars är det ingen idé att vara med.

Vad ska man göra för att deffa då?

* Man ska röra på sig mer än man stoppar i sig. Förslagsvis lägger man till promenader och/eller någon annan cardioträning och äter lite mindre och då är det främst ”skräp” man ska skära ner på. Och i andra hand kolhydrater i övrigt. Hur mycket kolisar man ska äta på deffen är väldigt individuellt.

* Man ska fortsätta träna hårt på gymmet

* Man ska äta mycket protein. Det gäller även när man tränar för att bygga muskler

* Man ska ha tålamod. Om de är bara fett man ska tappa så tar det tid att gå ner i vikt. Det går att rasa flera kilo i vikt på några dagar men då är det annat än fett man tappar.


Onsdagens cardioträning: Bus med underbara Emme

Igår blev det bara 30 min cardioträning på gymmet. Eftersom jag är så lat när det gäller jogga och annan konditionsträning så blev det så här: 10 min jogg på bandet. Vila. 5 min step. Vila. 5 min step. Vila. 10 min på bandet, blandat löping och gång. Som sagt lat när de gäller kondition men spelar ingen roll, så länge jag tappar mitt fett och behålller muskelmasa så är jag nöjd 😀

Idag höll jag i badresan så det blev 500 meter simning faktiskt 🙂 Sen ett benpass vid 18 och nu vid 22 blir det en promenad. Sen ska jag sova tidigt ikväll. Och imorgon. Kul kille som lägger sig tidigt när det är helg!? Yes…

<3

Lämna ett svar