Linköping igen

I tisdags åkte jag till Linköping och tränade på World Class. RIKTIGT bra ljus där! Tog inga bilder dock eftersom jag var själv. Alltså de gör väldigt stor skillnad om man har bra ljus. Skönt pass med axlar, övre bröst och lite triceps. Äter fortfarande tillräckligt med kolisar för att kunna träna utan att det känns för jobbigt. Blir skillnad från och med Söndag dock då jag kommer NOLLA KOLISARNA fram till torsdag!

På kvällen körde jag, Jens, Danne och Jonas FIFA-turnering. Jag har varit urusel på FIFA och förlorat sista förton gångerna typ men de gick riktigt bra för mig den här gången 🙂 Jag erkänner, jag är NÖJD

Onsdag: Morgonpromenad och köpa matsäck! Sen spelade jag, Jens och Danne golf. 9 hål och en fikapaus med fantastiskt goda äggmackor och kaffe.

 Mycket kottar i år. Det är en kotte som tagit kortet till och med…

Medans de andra gick och letade bollar både här och där så höll jag mig på fairway 🙂 Wairfay

Mat på stan i solen.

Sen spelade jag, Anna, Isabelle och Jens beachvolley. Vi utmanade ett gäng på en match och eftersom vi inte spelade vårt bästa så förlorade vi lite… Efteråt årets först jordgubbar. Satan vad gott!

Sen mage och underarmar på Friskis och Svettis!

Hammercurl. Tar på både biceps och utsida underarm

Insida underarm.

FIFA igen på kvällen och det är grymt skoj (när det går bra!)


Och lite poseringsträning 🙂

Imorse morgonpromenad runt Stångån. Inte runt hela men…

 Här kan man… Var rätt hungrig imorse faktiskt så när jag kom tillbaka så njööt jag av den här drinken –

2 dl havregryn, 3 dl minimjölk, 20 gram proteinpulver som för dagen var med hallonsmak. Blåbär och hallon. Sen en hel del kosttillskott och ingefära till 🙂

30 min promenad med stödkompis. Sen gick Maria och jag 30 min cirka förut. Funderar på om jag ”behöver” gå en liten bit till sen…

På söndag och fram till tävlingen kommer hända en hel del grejer med min kost osv, men mer om det imorgon 🙂

Lämna ett svar