Galna ätardagar!

Fram till förra helgen typ åt jag runt 200 gram kolisar om dagen sedan sänkte jag till 100 gram och i torsdags sänkte jag ytterligare. Då åt jag väldigt lite. Frukostdrink med 1 d havregryn, 2 dl mjölk, 20 gram proteinpulver, lite kesella och bär. Sen en burk kesella och ett ägg och en burk till kesella och ett ägg. Matsäck på vägen till Göteborg var 6 äggvitor… Men jag blev aldrig hungrig konstigt nog! Kändes mig slö på grund av lite kolisar men gick bättre än väntat 🙂 Sent på kvällen åt jag mitt första mål med potatis

På fredagen åt jag det här, 1,5 kilo potatis och utöver det lite kvarg och äggvita…

På lördagen laddade jag med potatis på morgonen och förmiddagen… sen var det dags för riskakor och skumbananer! Och lite nutella på riskakorna 🙂 MEN inget vatten knappt och de kändes lite i huvet, dock inte så mycket som jag trodde de skulle göra!
Riskaka med nutella i bilen timmarna före jag skulle upp på scenen…

Direkt efter tävlingen åt jag chokladkaka och kexchoklad som jag längtat efter länge! Sen var vi ute med ett stort gäng byggare och åt pizza. Blev nån cola oxå. Och lite fler skumbananer med nutella 🙂

Söndagens frukost nummer 1: Kaffe, stekt ägg och mjölkchoklad cookies

Frukost nummer 2: Oboy och mackor !

Efter träningen buffé och glass!Matsäck på vägen hem, cola och chips…

Och lite fler skummisar :p

Idag har de blivit lite godsaker med, inte lika mycket dock. Men sen blir det lite mer ”ordning” på kosten. Nån chokladbit här och där slinker nog ner och lite skumbananer och nutella direkt efter träningen istället för gainer 🙂 Ja så kan man göra!


Har jag tappat formen nu då?

Från idag. Nej jag har inte tappat formen…

Ska försöka sova tidigt idag för imorgon ska jag upp tidigt och ut och åka lite 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar