En lyckad tävlningsdebut

Jag har stått nästan naken inför 450 personer på en scen och tyckt det varit roligt, hur sjukt är inte det då!?

Nu är jag hemkommen från Göteborg och Alingsås. Är riktigt nöjd med helgen 🙂 Jag har hur mycket som helst att skriva om tävlingen, om förberedelserna, om hur tacksam jag är för allt Kim hjälpt till med, hur vi tajmade in allt med salt, vätska o kolisar mm,  maten innan och efter, Exhale- en väldigt bra gym.. och massor bilder men det blir mer om det imorgon för nu hinner jag inte skriva så mycket.

Men måste väl ändå berätta lite såklart! Jag tävlade i något som heter Classic bodybuilding och hamnade i medellånga klassen. CBB som de kallas var sammanslagt med Bodybuilding och totalt var vi 8 pers i vår klass.

Vi var där redan 09,30 och registrerades. Men först tävlade juniorerna och damerna så jag var inte uppe på scen förän vid fem första gången. Då gjorde vi de 4 så kallade line up-poserna sedan de 7 obligatoriska poserna. Sedan lite paus sen var de dax för det fria programmet där man är själv och visar upp ett eget komponerat poseringsprogram på ca en minut. Men de startade min låt en minut in i låten istället för från början så blev jag lite ställd.. Jag körde på ändå men de kostade mig nog en placering. Sedan körde vi alla de obligatoriska poserna igen.  Jag kom ändå 4 och är grymt nöjd med det! Min Coach Kim Lindman var oxå nöjd!

Dagen innan mätte vi min fettprocent och den visade 4,2%. På tävlingsdagen var jag ännu hårdare och förmodligen var jag i bäst form av alla i min klass men eftersom de tre som kom före tävlande i BB och var mycket större så var de lite svårt att vinna över dom..

Mage-ben-posering.

Fixade lite bra pump innan jag gick upp på scen!

Lats-spred bakifrån. Ryggen är en av mina sämsta muskelgrupper har vi kommit fram till. Jag trodde mina lår ”släpade” mycket men de har faktiskt kommit ifatt övriga kroppen ganska bra och även axlarna som släpat. Men visst, jag behöver mer muskelmassa överallt men mest ryggen som sagt.

Nu ska jag dricka protein. Det blir det enda ”nyttiga” idag för jävlar vad jag grisat idag :p mer om det oxå imorgon!

2 kommentarer

Lämna ett svar