En vecka kvar…

Från och med idag måste ja sluta med yellow amp eftersom den innehåller dmaa som är förbjudet på tävlning. Det är dock fortfarande tillåtet att ta när man tränar och man kan inte bli avstängd från gym om man tar dmaa.

Först ut en sväng med de små gullhundarna som är här på besök i helgen, sen nu kaffe och sedan en timme promenad! Sedan blir det poseringsträning idag. Och promenad… Inget gym. Kommer sänka kolhydraterna något idag och ytterligare lite imorgon och sedan från måndag försöka hamna under 40 gram om dagen.

Jag tycker deffen har gått bra, som jag skrivit innan så ser jag skillnad i princip från dag till dag. Tycker dock fortfarande jag har rätt ”mycket” fett på ryggen men sitter och klämmer lite där nu och känns som det lossnat lite 🙂 Kanske blir en fettmätning sedan  men nu promenad så jag får komma hem och njuuuuta av min havredrink! Den sista på en vecka?

Har kommit på att mina lats behöver bli större till nästa gång så mer fokus på lats efter tävlingen. Allt behöver förbättras förvisso men vissa muskelgrupper släpar mer än andra. Jag kommer aldrig bli något ”massamonster” men en perfekt symmetri tänker jag sträva efter.
Men ”julgranen” syns bra på den här bilden iaf 😀

Lämna ett svar