2 dagar kvar…

Opumpad…

Idag blir en riktigt tuff dag. Jag klagar inte för jag har själv valt det här men måste ju ändå berätta det 🙂 Idag ska jag ner på ca 50 gram kolisar och 30 av dem blev det till frukosten! Och typ 10 gram nu till mellanmål (1 burk lättkesella, en liten morot och ett ägg). Alltså bra 10 fucking jävla gram kvar att äta på hela dagen! 200 gram protein och ca 30 gram fett. Jag får alltså inte kompensera det låga kolhydratsintaget med extra fett som man får göra när man äter LCHF. Tror det är så va??

Kommer äta ett helt ägg till, en burk lättkesella till och en morot. Resten blir äggvitor har jag tänkt mig! Äggvita innehåller BARA protein och vatten. Blir för övrigt mycket vatten idag med men INGET salt. Därför kan jag inte äta t.ex tonfisk eller kyckling idag. Vätskan under huden ska bort nu, eller in i musklerna. Något som hjälper till med det är kalium. Potatis och broccoli innehåller mycket kalium så därför kommer jag äta mycket potatis och broccoli imorgon, dels för kaliumet och dels för att lagra in kolisar(glykogen) in i musklerna. Känner mig ”trycklös” och ”tom” nu när det knappt finns något glykogen i musklerna. Gick en promenad förut och nu vila. Sedan blir de solariet igen och packa grejer och i eftermiddag åker jag till Göteborg. Räknar med att ta en kvällspromenad där. Imorgon blir det kanske bara någon liten promenad, poseringsträning och äta potatis :p

Låter det sjukt? Det är sjuk men jävligt roligt oxå 🙂

Lite posering innan jag la mig på jobbet igår. Trycklös som sagt och lite vätska under huden. Ser ändå hyfsat ut.

Line-up

Lämna ett svar