klen fegis.. fitnessfiveträning!

http://www.youtube.com/watch?v=H-nIBAM1P0s

Fortfarande lika roligt! Underbart 🙂

Var på WAHK förut och tränade Fitnessfive med Andreas. Det var första fitnessfivepasset sedan tävlingen i Maj förra året. Då vägde jag in på 82,2 kg och gjorde 113 reps. Idag vägde jag in på 85,2 kg och klarade, föga imponerande, 83 reps. Andreas gjorde 87.
Men jag får skylla på att jag aldrig kör de grenarna, förutom chins, när jag tränar. Ska köra om cirka 2 veckor igen och då ska jag göra över 90 iaf…
Idag bänk: 17
biceps: 15
Knäböj: 0 (körde en 6a på 120 kg men ska egentligen köra på 127,5 kg så de räknades inte…)
Varför inte köra på 127,5 kg då!? För att jag är feeg! Rädd för knän, rygg osv.. Men jag ska börja träna mer knäböj nu o övervinna den rädlsan 🙂

Är både feg…

Chins: 20
Dips: 31
Totalt: 83 reps

och klen… WTF!?

För er som missat det så är fitnessfive en tävling när man tävlar på sin kroppsvikt i grenarna. Bänkpress, bicepscurl (halva kroppsvikten), knäböj (1,5 gånger kroppsvikten), chins och dips. Man räknar ihop totalt antal reps.

Så jäva nöjd!? I bicepscurl måste man stå med rygg och huvud emot ”väggen” och upp och nudda hakan med stången samt sträcka ut armarna helt i bottenläget… Sjukt jobbigt!

Förövrigt så började jag med kreatin idag. Eftersom jag skrivit typ förton gånger om min uppladdningsfas blablabla så gör jag inte det men nytt för den här gången är: D-Ribose 150 Kapslar

”Kombinera D-ribose med kreatin. Då kommer du uppnå upp till 50 % förbättring av kreatinffekten. Det beror på att om man saknar eller har för låg nivå av ribose i muskulaturen gör att kreatinet inte kan upptas maximalt effektivt då ribose är den begränsande faktorn i grupperingen av ATP – energin. Kroppen har bara små mängder ribose tillgängligt, så därför upplever dom flesta snabba resultat vid tillskott av ribose. ”

Lämna ett svar