Ledig igen…

Ännu en lugn o skön dag 🙂 Ska träffa ena stödkompisen vid 16 idag sen bowla med en annan ikväll. Annars inget jobb. Imorgon träna hon jag är PT åt på morgonen en timme sen träna med stödkompis på eftermiddagen. Lagom att antingen vara helt ledig eller jobba några timmar om dagen. Men på söndag blir det en ”normal” jobbdag då jag ska vara på Stenbäcken, de ska bli lite kul eftersom jag inte varit där på en månad ungefär.

Nu har jag tränat minst 1 pass om dagen sedan i torsdags och idag blir det ben nu vid elva.
Igår tränade jag biceps, triceps och lite mage på World Class i Linköping. Kom ihåg att det är viktigt med vilodagar, men när man inte jobbar något knappt så kan man träna flera pass och det beror på att om man inte jobbar kan man sova längre (och bättre!), man kan ta en tuppis när som helst på dagen, man kan oftast äta när som helst och det blir ingen stress. Man behöver inte stressa bara för att man jobbar men de är lätt hänt att de blir lite mer stress. Man kan äta och sova bra när man jobbar oxå men riktigt lika bra brukar det inte bli.

Vila – en viktig del i att lyckas med träningen.

 Träna – oxå en viktig del i att lyckas med träningen hörde jag!?

Ska ta lite ny kort nu snart tänkte jag och skriva mer om träning och kosttips. Varit lite mycket om mitt jävla resande nu kanske?

Lämna ett svar