Thailand i en månad!

Igår var jag på bio och såg Hobbit med Kim och Oscar. Självklart blev det en påse godis.. Idag har jag varit hos Niclas. Träning, FIFA och bokning av resa till Thailand! Thailandsresan i Januari i år var den bästa resan jag nånsin varit på och då har jag ändå varit på många riktigt bra resor. Vi hade tänkt bokat 4 veckor men blev visst 4,5 🙂 
19e Januari till 19e Februari. 
 
Nu vill jag inte att ni läsare blir besviken på mig eftersom jag kommer ”sabba” en del träning. Jag kommer tappa lite form och tappa lite muskelmassa. Vi kommer festa där men kommer även att träna en del. Dock är det svårt att äta bra när man är iväg sådär. Förutom att träna och festa kommer vi att hitta på olika saker, t.ex paddla, klättra i berg, spela golf, åka till Bali och lära oss surfa, busa, slappa, bada och mysa 🙂
 
Men hur mycket förstörs av träningen då? Här är en bild från när jag var i Thailand för två år sen. Då tränade jag inte på en hel vecka innan jag åkte dit sen ingen träning där på två veckor. Den gången festade jag inget dock…
 
 

20101206. Vikt cirka 80 kg.                                     20121208. Vikt ca 80 kg
 
Nu har de väl hänt en del under dessa år så kanske lite orättvis jämförelse…
 
Vi kommer som sagt försöka träna lite i Thailand och dessa dagar ska jag försöka äta som möjligt men kommer självklart tappa lite muskelmassa. Kommer inte äta/dricka kosttillskott för 3000-4000 kr heller men lite basictillskott åker säkert med i resväskan 🙂 – http://www.muskelbygget.se / Dock så tränar jag upp det på några veckor sen när jag kommer hem. Tur att man har muskelminnet 🙂 Nu kanske de tar någon extra vecka att träna upp sig eftersom vi är borta en hel månad. Så visst, om jag ser ur ett rent ”byggarlivperspektiv” så förstör det. Men eftersom en sån här resa ger så mycket i övrigt i form av glädje, avkoppling, upplevelser osv så är det så värt det!  Livsglädje är väl det viktigaste egentligen?
 
 

Lämna ett svar