Luciapokalen 2012

 I fredags var vi på Axfood och handlade godis till efter tävlingen. Sjukt sugen. Godissugen alltså 😉
 
 
I Övrigt såg fredagen mest ut så här…
 
 
 
Ja det blev en del riskakakor… Och syftet med dessa är att fylla på musklerna med glykogen (kolhydrater) . Och så drack jag knappt något till för att bli så uttorkad som möjligt.
 
Sen inväging och inregistrering. Jag var 179,5 cm lång och vägde endast 78,4 kg (!). På 179,5 cm får jag väga 84,5 kg som mest. Så det fattas ju en del. http://www.luciapokalen.nu/luciapokalen/classicbodybuilding/
 
Sen på kvällen blev det färgläggning för första gången. Efter första lagret färg så såg det riktigt snyggt ut! 
 
På kvällen lite poseringsträning på Exhale. Gymmets ägare, Boris Kleine (före detta bodybuilder), kom fram och berömade min form och gav lite poseringstips. Stämningen på Exhale är fantastisk. Många tävlande eller före detta tävlande som tränar där och många kommer fram och berömmer en och hjälper en när man poserar. 
 
Resten av kvällen och natten var det ännu mer riskakor som gällde!
 
Andra lagret färg på morgonen. Det hör ju till tävlingen, men nu blev jag för brun för att det ska vara riktigt snyggt. 
Mer riskakor! När man har så lite fett på kroppen så har man även lite fett i ansiktet. Det tas ju därifrån vare sig man vill eller inte och det ser lite sjuk ut men jag ser ju uppenbarligen ganska nöjd ut ändå :p
 
 
På förmiddagen gick vi runt lite på området och någon timme innan det var dax så började jag pumpa upp mig. Jävligt taggad, lite smånervös, lite seg i huvet på grund av uttorking men känns bra ändå!
 
 
Det delningarna på baksida lår kanske inte ser så imponerande ut om man inte är ”inne i det här” men det är några av de delningarna som kommit sist. Alltså de krävs väldigt låg fettprocent för att det ska bli så synliga. 
 
Armhävningar för att få pump i bröstet. I övrigt använde jag ett gummiband för att pumpa rygg, axlar, armar och lite baksida lår. 
 
Äntligen på scenen! Härlig känsla! Men jobbigt.. Även att jag förbättrat min rygg mycket och att konturerna finns där så är det den som behöver förbättras mest till nästa gång. Framförallt latsen. Först var vi 26 man på scenen. Sedan gick 15 vidare.
 
Benmage-posering. En av mina starkaste poseringar eftersom jag har mage som en av mina bästa muskelgrupper. Jag gick vidare bland de 15 men kom inte till final dit 6 man gick. Jag slutade på en åttonde plats. Kanske hade kommit till final om jag kunnat posera bättre men det ska jag träna upp till nästa gång!
 
När jag gick beskedet om att jag inte kommit vidare kunde vi slappna av. Jag skriver vi eftersom Kim har varit så delaktig i det här. Även fast jag skrivit om det flera gånger så är det nog svårt att förstå hur mycket han gjort. vi kunde äntligen njuta av att det gått så bra och det var över och äta godis! Sen gick vi runt på området lite och jag gick i linne och hade kvar min tävlingsfärg. Fick ta av mig tröjan i Celsius monter och posera lite vilket jag trvides väldigt bra med när folk stannade och tittade, vissa tog kort och en kom till och med framme och ville känna lite :p   
 
Sen drog jag, Kim och Dencie ut och åt Thaibuffe. Glass till efterrätt, satan vad gott! På kvällen frossades det i godis och idag på morgonen åt vi hotellfrukost på Scandic! 
 
Nu har vi precis kört ett bra ryggpass på Exhale. Skönt att träna fylld med kolisar 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar