Jobb en måndag!?

Första dagen på mycket länge igår som jag inte bloggade nåt. Men jag gjorde något som jag inte gjort sen i somras. Jag jobbade dag! På en måndag. Kändes konstigt o nu kommer jag väl bli ännu mer veckovild än vanligt :p
Det är få förunnat att nästan alltid vara ledig på måndagar. Eller börja sent på måndagar så jag har det grymt bra. 
Stödkompisarna i veckan sen jobba lördag, söndag och måndag. Får se om de blir någon mer dag den här veckan. 
 
Nu skulle jag kunna skriva igen om att jag åt massa glass o godis igår, laddar med skumtomtar här nu innan träningen o pwo blablabla men det där kan ni nu så jag hoppas över det 😉 Benpass vid 9 blir det iaf. Men vart fan är Kim?! Var lite emot att träna på morgonen förr men nu har det blivit några sådana pass och det känns helt ok faktiskt! Bara jag får ta min havredrink tidigt på morgonen och sen lite PWOs och godis innan så går det bra 🙂
 
Kommer mer bloggande senare idag. Ska försöka ge lite vettiga tips nu ett tag. Varit mycket om mig känner jag. Och kom ihåg, även att jag inte länkar bloggen på FB så skriver jag. Lätt att glömma bort det.. lite!
 
 
Här ska egentligen biceps spänna men det här var några timmar efter ett ryggpass och när vi fotat över en timme så jag fick kramp i underarmarna hela tiden! Knappt att ja kunde hålla upp armarna så här haha, de är så olika det där.. 
 
Kramp beror oftast på vätskebrist och/eller brist på vissa mineraler. Jag har inte full koll på det där faktiskt men vet att magnesium är den viktigaste att få i sig för att undvik kramp. Så får du kramp ofta kan det vara klokt att ta  tillskott just magnesium. http://muskelbygget.se/zmasportlab-p-384.html?cPath=61 – ZMA. Magnesium och Zink. Två mineraler man ofta har nytta av att ta som tillskott om man tränar mycket. 

Lämna ett svar