Stress

Jag är stressad! Jag brukar inte vara det. Jag kan vara lite småstressad nångång under dagen men inte så som de känns nu. Är nog egentligen inget speciellt utan bara att det är mycket smågrejer. Väldigt mycket måste göras och jag får inte riktigt grepp om det.

Jobbar mån-fredag dagtid på Stenbäcken den här veckan. Och stödkompisar. Deffen. Pizzadeff snart? Tävla? Allt hemma, disk, tvätt osv. Deklarera. Umgås. Träna. Kosttillskott. Hinna sova tillräckligt. Blogga. Lära sig smsa lite fortare med nya telefon. Är som sagt inget konstigt men är för mycket nu känns det som. Och jag ska inte klaga för jag brukar sällan känna så här och förmodligen går det över snart. Men blir bara det här tråkiga blogginlägget idag så får vi se imorgon vad som händer.

Stress ökar utsöndringen av kortisol som är katabolt, dvs gör så att musklerna bryts ned vilket är, som ni förstår, väldigt negativt. Stress hämmar även fettförbränningen.

Var skönt att börja träna normalt idag iaf. Körde axlar och övre bröst. Imorgon har jag förmånen att få träna på arbetstid på dagen sen ett pass på kvällen med stödkompis. Blir nog mage och vader på dagen sen ben på kvällen. Och imorgon, precis som idag, blir det en promenad till jobbet innan frukost. Blir bara en kort promenad, 20-30 minuter kanske. Men nu i början på deffen behövs inte så mycket för att gå ner. Lite promenader, mindre gainer, nån macka mindre på morgonen och lite mindre ris. Typ.

Känner lite i halsen så nu blir det kan jang och ingefära sen sova. Självklart protein oxå! Och förbereda aminosyror och frukostdrink. Och Eftermiddagsdrink.

Dagens tips: Stressa inte! Lättare sagt än gjort ja……

En kommentar

Lämna ett svar