Bara gör det!

Dagens tips: ”Gör jobbet”

Även om du vet exakt hur du bör träna och äta för att gå ner i vikt eller bygga muskler så hjälper inte det ifall du inte får det gjort. Gör den där extra repetitionen när du tränar mage, gå ut på den där promenaden även fast de regnar, fixa iordning den där proteindrinken även fast du är astrött, laga den där maten istället för att ta nån smidigt jävla färdigmat. Och så vidare.

Tänk inte bara hur du ska/bör göra för att lyckas. Gör det oxå! Och bort med undanflykterna. ”Jag hinner inte laga mat” Jo, om du prioriterar och planerar hinner du det. ”Jag glömde bort att ta min proteindrink” Dra åt helvete, sånt glömmer man inte 😉
Eller, ”jag orkade inte sista repetitionerna när jag körde den där magövningen” Man orkar ALLTID några reps till när man tränar mage.

 Längtar efter att komma i form!

2 kommentarer

Lämna ett svar