vikt 85 kg

Igår axlar, övre bröst och lite triceps!

Stående axelpress med stång, sned bänk i smith med mycket lutning, hantelflyes med lutande bänk, utsida axlar med hantel lutande på bänk, lyft åt sidan i cable…

Idag baksida lår och mage. Provade den nya magmaskinen på gymmet, lurig men fick bra kontakt med absen!

På fredag ska jag till World Class på arbetsintervju! Jag vet inte alls hur mycket jobb jag får där om de går bra men de märks ju 🙂 Jag måste iaf förnya min licens om ja får jobbet vilket innbär att jag måste plugga ihjäl mig för att klara av provet jag ska skriva. Närningslära, fysiologi, pt-filosofi mm. Men de som är svårast och tar mest tid är anatomin. Alla muskler och alla skelettdelar på latin…
Sen på kvällen tänkte jag fira med lite champange, antingen firar jag att jag fått jobbet eller så firar jag att jag slipper jobba där :p   Frisk…


 Tacobuffen på Snoddas och som vanligt en ärta 😉 Det är jävligt tjatigt att jag alltid ska skriva om den där ärtan, men de är riktigt bra ”Vad fan ska jag äta då, en ärta eller?! ” 

Imorgon är vilodag eftersom jag jobbar i stort sett hela dagen.. Strandhagen på förmiddagen sen Stenbäcken på kvällen.. Nu lite muskeldricka sen sova!

4 kommentarer

Lämna ett svar