Fika, fek, har fekt

Jag uttryckte mig lite otydligt på ett ställe i gårdagens inlägg, men det är nu ordnat!

Skrev typ: Man kan minska i fett och öka i muskelmassa om man är nybörjare, om man tar steroider och om man varit ifrån träningen ett tag och börjar träna igen. Det jag menade var att man kan göra det om man är nybörjare ELLER om man använder anabola steroider ELLER om man varit ifrån träningen ett tag och börjar träna igen.

Eftersom jag har lite dåligt med kosttillskott hemma 😉  så köpte jag lite till i lördags! Men nu ska jag inte handla på länge… det är sant!

 Bars o samples och en rosa shaker 🙂  Protein, 30 gram pulver färdigt i flaskan, bara att hälla i vatten och skaka. Blir dyrare protein men jag tar en sån ibland då jag är iväg eftersom det är så smidigt.

 På löpsedeln i lördags. Det är ju helt otroligt… What the fuck!

 

Skön träningsvärk i övre bröst igår 🙂
Tränade rygg igår. Blev ett set biceps med faktiskt. Körde bicepscurl på det sättet man kör i fitness-five. Hörde att det förmodligen blir fitness-five tävlning i vår igen så tänkte börja smygträna lite inför det. Men säg inte det till nån 😉 Kör ju i normala fall inte någon av de grenarna förutom chins. Bicepscurl, knäböj, chins, dips och bänkpress är de 5 grenarna.

 Bicepscurl i fitness five. Rygg och rumpa emot och även huvudet emot men bara när man lyfter upp stången. Nudda hakan och släpp ner till raka armar. Tränar du på 60 kg i normala fall får du gå ner på ungefär 40 kg om du kör så här strikt. Och även om du minskar vikten så mycket så kommer du förmodligen att känna ännu mer i biceps… Grymt jobbigt! På tävling tränar man på halva sin kroppsvikt och gör då så många reps man orkar.

Lämna ett svar