En månads hårdsatsning!

++ = Fanastiskt träningsresultat, brutala gympass med en en sjuk pump!

http://muskelbygget.se

Jag har inte provat dessa tillsammans än men kommer göra det ikväll för första gången då jag ska träna med Tom (och Anna?) på Citygymmet.

Superpump MAX är en av de bästa PWOs jag kört, riktigt bra pump framförallt.

PlasmaJet 160 kapslar har jag skrivt mycket bra om tidigare, klicka in o läsa själva 🙂

Plasma L-Arginine har jag inte kört med förut i ren form men tex plasma jet innehåller L-arginine, dock inte i så stor mängd och därför kommer jag ta lite extra för att förhoppningsvis få ännu bättre effekt! Klicka in o läs om denna aminosyra.

I övrigt kommer jag köra mina vanliga kosttillskott, Milk and whey – kvällsprotein,
Whey Tech 3kg – högkvalitativt vassleprotein (80% whey och 20% kasein), Big Mass Gainer – en riktigt bra gainer. BCAA Hypertrophy – de grenade aminosyrorna, väldigt gott aminosyratillskott.
Amino Liquid Xtreeme – aminosyror i flytande form, väldigt smidigt att ha med sig då det är färdigblanat redan. Vitamin/mineraltillskott, omega 3, CLA, ZMA…

Sjukt mycket kosttillskott.. ”Det är inte ens snyggt” 😉

Kommer köra riktigt seriöst med träningen nu en månad. Jag kör alltid seriöst iåfs men nu extra seriös. Jag vet att för att få ut maximalt av träningen ska man vara 100% seriös hela tiden, men eftersom det finns så mycket annat roligt i livet så är inte jag 100% seriös hela tiden, men som sagt, en månad nu men extra mycket kosttillskott, extra hårda pass och ännu bättre kost (går inte förbättra så mycket men kanske lite), extra noga med sömnen och inget festande! (förmodligen inte iaf ;).. )

Kosttillskotten är bra, men kom ihåg att det är hur man sköter kosten, träningen och vila/återhämtningen som är viktigast för träningsresultaten. Andra saker som hur man mår psykiskt spelar oxå roll.

Kom även ihåg att hur bra man än sköter sig med alla dessa bitar så går det inte öka i muskelmassa fort, även om man kan gå upp flera kilo i vikt på en månad så är det bara några hekto kvalitativ muskelmassa det handlar om. Ha tålamod, både när de gäller att gå ner i fett och när de gäller att bygga muskler…


3 kommentarer

Lämna ett svar