Sanslöst rolig resa!

Tillbaka till verkligheten igen, väldigt många roliga minnen rikare, lite brunare, lite fattigare, lite mindre tryck i kroppen, samma form och lite mer träningssugen 😀

Har varit en grymt kul resa! Det har varit mycket fest men eftersom den här bloggen är så seriös så ska jag inte skriva så mycket om det 😉

Tränade axlar och mage idag. Kände mig tunn innan passet men med lite pump så kändes de bra igen! Vägde mig på gymmet och trodde jag skulle väga typ 82, brukar gå ner flera kilo när jag åker iväg men vägde 84,1 kg och det var på förmiddagen (väger mer senare på dagen när man ätit några gånger)

 <3 inför en av tävlingarna vi var med på.. ”Gick ju bra”

En seriös dag på stranden med mycket bus!

Seriös igen…  Säxus…

Har mycket lustig bilder som jag inte vågar lägga upp här 😉

Såg hur är formen efter en resa med festande och dålig mat:

 

Jobbade lite igår men en lugn dag idag… Imorgon däremot är det mycket: Tandläkare, något möte, äta ute, fika, stödkompis 1, stödkompis 2, stödkompis 3… och två av dem ska jag träna med vilket innebär dubbla pass! Tror ena passet blir rygg och andra ben men lite lättare eftersom jag kör ben igen på torsdag tror jag.
Har mycket att skriva men ingen jävel som orkar läsa om jag skriver för mycket så.. hejdå!

Handla idag och det är bra mat som gäller till skillnad från förra veckan :
 Nyttig dricka bara….  och bara bra mat…

 Jo lite bra mat blev det faktiskt, kokade ägg varje dag och drack faktiskt någon portion aminosyror lite då och då!

En kommentar

Lämna ett svar