Liseberg är underbart!

I fredags tränade jag rygg och hamstrings på förmiddagen. Körde lite övningar jag som inte gjort på länge. Några set Marklyft, ett set Stående skivstångsrodd vilket jag inte kört på förton år typ! Sen körde jag ”Liggande rodd” – Tänk latsdrag men man ligger på en bänk istället 🙂 Så igår hade jag skön träningsvärk i mitten av ryggen och lite i baksida lår!

Bästa tipset för att få träningsvärk: Byt övningar ibland!

Sedan jobbade jag från 13,00 till 09,00 på lördagen. Var ute och gick nästan hela em så de blev en bra deffardag!
Igår åkte vi till Liseberg och var där hela dagen, underbart roligt med underbart sällskap!

Både Ida och jag hade ”unnardag” så vi behövde inte tänka så mycket på kosten men vi hade ändå med oss kycklingsallad och kvargdrink 😛 Men blev lite godsaker oxå 🙂

 Ny för i år, man åker upp flera mil i luften… nästan 😉

Riktigt roligt som sagt men man blir trött oxå, det tar på krafterna att vara så rädd haha! Och då är det bra att ha http://muskelbygget.se/redstackamp50kapslar-p-207.html?cPath=59 som inte bara är fettförbrännande utan riktigt uppiggande oxå! Om ni inte redan beställt så in och gör det nu 🙂

Nu ska jag fixa kaffet innan jag åker och spelar golf med PG (PGA Touren…)

Lämna ett svar