Fotboll sliter på kroppen…

Fotbollsträning

Gick helt ok att träna fotboll igår med tanke på omständigheterna 🙂 Lånade ett par töntiga knäskydd, jag vet inte hur mycket det hjälper men lite nytta gör dom väl antar jag. Jag kände inget i knäna iaf! Men idag känns det lite i ena knät men inte så mycket, tror nog jag ska klara av att träna ben i afton. Lite stel i ländryggen oxå men det brukar jag vara dagen efter jag spelat fotboll. Jag var med på allt igår men körde bara en timme, tur det för annars hade jag förmodligen haft mer ont idag.

Ingen morgonpromenad idag, kände att jag behövde vila nu på förmiddagen. Ska träna mage sen med stödkompis och evetuellt köra lite cardio oxå. Sen ikväll ben som sagt. Imorgon blir nog en utflykt några dagar men ska försöka träna ett morgonpass innan..

 Imorgon kommer jag nog vara uppe med tuppen 🙂

Ett stort grattis till Jocke Wång som idag tog 145 kg! På en kroppsvikt på cirka 80 kg… Riktigt bra 😀

En kommentar

Lämna ett svar