Varning för kosttillskott!?

Läste expressen igår om kosttillskott ”Du kan bli sjuk” Varning för kosttillskott

– Allt beror på vilken dos man tar, hur hög koncentration den har och hur känslig man är
Ja men vafan så är det väl med allt!? Allt är farligt i för hög dos! Till och med vatten kan vara farligt i för hög dos!

Sen det här ”De flesta kosttillskott påstods höja prestationen eller få dig att gå ner i vikt. Men ska man hårdra det kan man säga att produkterna i bästa fall inte hade någon effekt alls och att de i många fall skulle ge skadliga effekter. ”I bästa fall inte dig något alls” !? Ja det är sant, det finns många kosttillskott som inte funkar men jag frågar dig Livsmedelsverkets toxiklog Ulla Beckman Sundh, har du provat något bra PWO och känt hur bra man tränar då!?

Mina kosttillskott i Januari 🙂 Allt det här är onödigt och farligt enligt vissa… Enligt mig är det bra! Men måste ändra påpeka det ännu än gång, det är kosten och träningen och vilan som är viktigast!
Visst, jag håller med om att det är lite överdrivet att ha så här mycket kosttilskott hemma men jag använder ju inte allt på en gång 😉

4 kommentarer

  1. Fin liten hög!! 😀

    Det är drygt med folk som anmärker på saker dom inte har någon inblick i, eller egentligen inte har något att komma med..
    Man får nog ta det mesta som skrivs med en nypa salt!

    mvh

  2. Hemorag är sjuk första gångerna man tar den, det är så uppiggande! Nästan för mycket.. Men skön känsla, om man inte överdoserar för då mår man inte bra.. Den upppiggande effekten avtar dock lite efter några veckor.. Men ska du prova den så överdosera inte som sagt! Du kan till och med prova med en halv skopa bara första gången om du inte är van vid PWOs…

Lämna ett svar