Korttagning på gymmet

 Ryggpass idag ihop med Älskling, var inte så mycket folk så vi passade på att ta lite töntiga bilder..

 Ida, mer vältränad för varje dag!

Försöker äta lite extra nu, 4dl havregryn på morgon istället för 3 dl och 3 dl i ”mellanmåldrinken” istället för 2 dl. 1,5 dl ris istället för 1 dl osv…

Vikt idag på gymmet 87,2 och vikt nu ikväll 87,8 kg…

Mått runt låret: 63 cm…

Nu kvälslprotein, mandlar och ZMA (kolla på muskelökning på länken ovan)

Idrottsutövare och aktiva personer kan få låga nivåer av zink och magnesium i kroppen på grund av extrem förbrukning under träning och aktivitet.

Magnesium är ett mineral som är involverat i över 300 essentiella metaboliska reaktioner i kroppen och är nyckelsubstans i många enzymsystem. Magnesium behövs bl.a. för nervsystemet, musklaturen, skelettet och för kolhydratomsättningen i kroppen. Magnesium är nödvändig för energiomsättningen i kroppen och vid för låga nivåer av magnesium blir tillgången på energi till musklerna sänkt.
 
Zink är ett mineral involverat i många viktiga livsprocesser i kroppen som tillväxt, utveckling, immunförsvaret och neurologiska funktioner. Zink har betydelse för många viktiga hormoner, proteinsyntesen och ämnesomsättningen. Zink är även viktigt för hudens och hårets välbefinnande och behövs för normal sårläkning. ”

Lämna ett svar