Arnold och superset!

Macgyver på TV nu, min idol typ för 20 år sen 🙂 Han är grym! (eller var iaf…)

Nu har jag ingen idol direkt men en av mina förebilder är Arnold ”The Austrian Oak” Schwarzenegger. Arnold körde mycket superset, speciellt med bröst och rygg. Superset innebär att man tränar först t.ex biceps och sedan direkt efter dess antagonist, dvs muskeln som gör den motsatta rörelsen, i detta fall då triceps.

 Superset för rygg+bröst verkar onekligen väldigt effektivt..

Läser i min träningstidning om just superset och dess effekter. Eftersom det är en lång artikel och på engelska så behöver jag lite tid för att sammanfatta den men räknar med att skriva något intressant om just superset i eftermiddag!

Nu blir det fika på 48an och uppladdning för ett köttigt benpass 😀

Lämna ett svar