http://muskelbygget.se

Förra söndagen gjorde jag fettmätning och då hade jag 6,9% och igår mätte vi igen och då var jag nere på 5,9%. Riktigt nöjd med den deffveckan! Har deffat typ som jag brukar utan att vara superstrikt. Visst, kosten och träningen är alltid viktigast men jag har fått stor hjälp av 2X Red Stack AMP och 7-Keto DHEA som uppbarligen fungerar mycket bra ihop 🙂

Bättre kondition = Bättre återhämtning mellan seten!

Det diskuteras en del om man bör träna någon kondition när man bygger muskler eftersom det förstör lite.  Jag har gjort blogginlägg om det tidigare. Nu har jag tränat fotboll och spelat beachvolley en del sista månaden och känner faktiskt att min kondition förbättrats lite. Jag märkte det igår när vi tränade ben. Man blir väldigt trött av ett tungt set knäböj eller benpress tex och återhämtningen tar lång tid men igår märkte jag mycket bättre återhämtning och mycket tack vare bättre kondition förmodligen. Sedan gör nog Beta-alanine sitt oxå!

Om man vill bygga så mycket muskler som möjligt så tror jag att man ska låta bli långa konidtionspass eftersom det ”förstör” musklerna mer än korta pass. Ju fler långa konditionspass i veckan desto sämre men då pratar jag bara om när det gäller att bygga muskler. En bra kondition har ju många andra fördelar: Bättre hälsa, bättre ork, fettförbränning, social aktivitet (fotboll osv). Men 1-2 timmar konditionsträning  uppdelat på flera pass tror jag kan vara postitivt för träningen under perioder då du inte har en riktigt tung träningsperiod på gymmet för då behövs tiden mellan gympassen till att vila!

En kommentar

  1. Jobbigt om man vill deffa och bygga muskler samtidigt ju! Vet att man får bygga muskler innan man deffar så man har råd att förlora lite men ändå jobbigt ju döööh… gött mos!

Lämna ett svar