CLA

Ett av mina ”baskosttillskott” som jag använder nästan hela tiden är CLA.

En av de mest synliga effekter vi ser när man använder CLA under viktreduktion är att du kommer undvika att gå upp lika fort i vikt efter en bantningskur när du använder CLA”

http://muskelbygget.se/cla-p-309.html?cPath=59

http://muskelbygget.se/strengthcla-p-98.html?cPath=59

”Studier visar att ett Clarinol™ CLA förbättrar kroppssammansättningen genom att hjälpa kroppen att frigöra och bränna underhudsfett, framförallt ohälsosamt bukfett, minska nyinlagring av fett i fettcellerna och öka mängden fettfri muskelmassa.

Genom en förbättrad kroppssammansättning upprätthålls kroppens basala ämnesomsättning (BMR) och fler kalorier förbränns varje dygn. Clarinol™ CLA är inte bara effektivt för fettreduktion utan även för bevarande av vikten efter en viktreduktion. Särskiltgoda effekter ses hos hos dem som samtidigt tränar och äter en balanserad kost. CLA kan med fördel kombineras med Omega-3 för optimal kärlhälsa.

CLA är en helt naturlig fettsyra som finns i små mängder livsmedel såsom kött och mjölk. Clarinol™ CLA framställs ur tistel med hjälp av en patenterad process där de verksamma CLA isomererna (c9, t11 och t10, c12) koncentrerats till sin maximala nivå. ”

Lämna ett svar